FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 14/03/2014

Ergodinàmica i la FEEC organitzen una jornada de formació en medicina esportiva i estudi de la marxa

Formació

La Clínica Ergodinàmica en col·laboració amb la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) farà una jornada de formació dirigida als tècnics, esportistes i membres d’entitats que formen part de la FEEC, el proper dilluns 17 de març.

La jornada comptarà amb una sessió sobre medicina esportiva on es parlarà dels paràmetres de valoració en una prova d’esforç amb anàlisi directe de gasos i s’explicarà la prevenció i el rendiment en aquest tipus de proves. El ponent serà el Dr. Daniel Brotons, responsable de Medicina Esportiva de l’Institut Metrad, metge de diferents Seleccions Esportives, equips olímpics i metge adjunt de l’Àrea de Medicina de l’Esport del Consell Català de l’Esport.

ergodinamicaEn la segona sessió, es parlarà sobre l’estudi de la marxa, la seva biomecànica i com millorar el rendiment físic, amb el Dr. Eduardo Sánchez-Osorio, metge responsable de la Clínica Ergodinàmica i especialista en Medicina Esportiva.

Per a més informació i confirmar l’assitència a la jornada de formació, és imprescindible posar-se en contacte amb l’Àrea Tècnica de la FEEC, al mail: administraciotecnica@feec.cat o trucant al 934 120 777.