Feec Notícies -

Notícies - 02/04/2019

En marxa la Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat

Marxes tècniques

El calendari de Marxes Tècniques i de Regularitat ja està en dansa. La 21a Copa Catalana es va iniciar a Avinyó, amb la 45a Marxa d’Orientació i Regularitat, memorial Josep M. Costa, el 24 de març. El centre excursionista de la localitat va crear un recorregut de 14,5 quilòmetres amb sortida al polígon del Solé, a les afores d’Avinyó, i arribada a la sala polivalent on 57 parelles van tenir-hi cabuda.

Roger MillRaul Corominas jugaven a casa. Membres del CE d’Avinyó, van ser els més regulars del recorregut. La parella formada per Guifré MiquelArnald Grabusola (UE Sant Joan de les Abadesses) va acabar segona i Manel GalanteMeritxell Clotet, també locals del CE Avinyó, van tancar el podi de regularitat.

Una prova molt entretinguda amb un grau de dificultat que no va deixar indiferent a ningú. Per celebrar aquest 45è aniversari de marxes, l’entitat va organitzar un dinar de germanor amb una bona paella, on van assistir-hi 150 persones.

La segona parada ha estat a Vilanova i la Geltrú. L’Agrupació Excursionista Talaia ha estat l’encarregada d’organitzar, el passat diumenge 31 de març, la 61a Marxa d’Orientació per Descripció, segona prova de la Copa.

Els més de 170 marxaires han sortit del Centre Cívic de Moja i, amb un recorregut de 13 quilòmetres, s’han endinsat pels municipis d’Olèrdola i Santa Margarida i els Monjos. 76 equips de dos o tres participants que han seguit l’itinerari a partir de la lectura d’una descripció lliurada per l’organització. La Serreta, Penafel, Espitilles i el Bosc de l’Albonar han estat indrets concorreguts pels participants que havien d’adaptar la seva velocitat en funció del terreny i passar per tots els controls de pas establerts.

Guifré Miquel, Arnald Grabulosa repetien podi. Aquesta vegada fent equip també amb Agnés Miquel Cabrer, els de la UE Sant Joan de les Abadesses, guanyaven la prova després de la segona posició aconseguida a Avinyó. En segon lloc arribaven Àlex Barba i Inés Boj (CE Els Blaus), i tancaven el podi els del CE Sitges, Pere Monroig i Manel Quesada.

El calendari segueix cap a Ripoll

Enguany el calendari de Marxes Tècniques i de Regularitat compta amb un total de 8 proves emmarcades dins de la 21ª Copa Catalana. La Marxa de Regularitat per Muntanya, organitzada pel Club Excursionista Ripoll, serà la tercera prova del calendari, que se celebrarà el 28 d’abril. A la seva pàgina web podreu trobar tota la informació per inscriure’s.