FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 09/03/2017

En marxa el CTCMC: Primera concentració de la temporada a Montseny

Curses per Muntanya

Els 14 joves integrants del Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya (CTCMC) d’aquest 2017 ja estan en marxa. La primera concentració de la temporada l’han dut a terme al municipi de Montseny, el cap de setmana del 25 i 26 de febrer.

Durant aquests dos dies, els joves esportistes han realitzat activitats físiques preparatòries per a la temporada de curses que tot just acaba de començar, activitats formatives per conèixer els objectius i funcionament del CTCMC i també han aprofitat per conèixer els nous membres incorporats enguany.

Pel que fa a les sessions d’entrenaments, el dissabte es realitzà una sessió matinal de capacitat anaeròbica i a la tarda una sessió de força general aplicada a les curses per muntanya. La jornada de diumenge va servir per realitzar l’ascensió des del poble de Montseny al Cim del Turó de l’Home per cobrir un total de 18 quilòmetres amb 1.200 metres de desnivell positiu.

Després d’aquesta primera concentració, el tècnics han destacat la gran voluntat i motivació mostrada per part dels esportistes i el bon clima que regnà durant tota l’estada.

La propera activitat del CTCMC es durà a terme el cap de setmana del 18 i 19 de març.

Els joves que aquest 2017 formen el grup de tecnificació són: Aleix Solé (Obrint Traça Club Esportiu), Amàlia Bardolet (Centre Excursionista de Torelló), Arnau Cases (Espot Esquí Club Valls d’Àneu), Clara Duran (Club Excursionista Madteam), Isaac Barti (Centre Excursionista d’Olot), Jana Aguilar (Club Excursionista Calldetenes), Josep Morales (Associació Esportiva Matxacuca), Laia Aguilar (Club Excursionista Calldetenes), Laia Gonfaus (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), Maria Beringues (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), Martí Nogué (Unió Excursionista Vic), Montserrat Moya (Centre Excursionista Esquirol), Sebastià Feliu (Associació Esportiva Pallars), Youssef Abaghad (Unió Excursionista de Catalunya Tortosa).

Fotos / Fernando Rosa