FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Els resultats del 5è Premi FEEC-Canicròs, a la Trobada dels ‘100 Cims’ | FEEC

Notícies - 30/03/2015

Els resultats del 5è Premi FEEC-Canicròs, a la Trobada dels ‘100 Cims’

Curses per Muntanya 100 cims

Amb el canicròs de l’Eramprunyà s’ha posat punt i final al 5è Premi FEEC-Canicròs, que premia la participació dels federats en les curses de Canicròs i ofereix una puntuació ponderada en funció de la categoria i el nombre de participants de les curses disputades.

El 5è Premi FEEC-Canicròs ha constat de quatre curses: el Canicròs de Sant Llorenç Savall, el Canicròs Entrevinyes d’Alella, la Cursa dels Dos Turons de Moià i El canicròs de l’Eramprunyà. La participació en categoria masculina ha estat de 27 federats, dels quals s’hi han classificat cinc participants (calia participar en un mínim de tres curses) i de dues participants en categoria femenina. Aquest nombre de participants presenta un lleuger increment en relació amb la temporada anterior.

Albert Traveria, del Centre Excursionista Torelló, ha quedat en primera posició del 5è Premi Canicròs; seguit de David Santaeulalia, del CE Berguedà. En la tercera posició hi ha hagut un empat en punts entre Ferran Bozzo, del Centre Excursionista de la Comarca del Bages, i Xavier Sans, del Centre Excursionista Independent. Finalment, en cinquena posició ha quedat Josep Miró, de la Societat Amics de la Muntanya.

Els premis es lliuraran en la Trobada dels “100 Cims”, el lloc i la data de la qual es faran públics més endavant.