FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 12/12/2017

Els campions de Catalunya verticals es decidiran a la CronoNiu

Esquí de muntanya

La dotzena edició de la CronoNiu, organitzada per La Molina Club d’Esports, acollirà el Campionat de Catalunya de Curses Verticals FGC Mountain Series 6.0 de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), el 16 de desembre. La cursa es desenvoluparà en l’entorn de l’estació d’esquí de La Molina.

El recorregut de la CronoNiu per a les categories sènior masculí i femení, i júnior masculí és de 685 metres de desnivell positiu. Els corredors sortiran des del telecabina Alp 2500, i la meta estarà situada a l’estació superior del mateix. Per les categories cadet masculí i femení, i júnior femení, el desnivell serà de 500 metres, amb sortida neutralitzada des del mateix punt, i cronometrada des de la pista olímpica.

Per segon any consecutiu la Crononiu inclou la categoria infantil (inferiors a 14 anys). El desnivell d’aquesta categoria serà de 335 metres. La sortida es realitzarà des de la part alta del mur de la pista olímpica. Els corredors ascendiran mitjançant el telecabina, i desplaçant-se fins al punt de sortida descendint amb esquís. L’arribada serà a l’estació superior del telecabina.

PROGRAMA

ENTREGA DORSALS: De les 12:00 a les 15:00 h, al local del Pícnic (davant la sortida del telecabina Alp 2500).

RECOLLIDA ROBA: De les 15:30 a les 16:15 h, al local del Pícnic.

BRIEFING: A les 16:15 h, al local del Pícnic.

SORTIDA AMB TELECABINA: Categoria infantil, a les 17:00 h.

SORTIDA NEUTRALITZADA: Categories cadet masculí, cadet femení i junior femení, a les 17:20 h.

SORTIDA CURSA: A les 17:45 h, a la zona del Telecabina Alp 2500 de La Molina, per a categories sènior masculí i femení i junior masculí, a la part baixa del mur de la pista olímpica per les categories cadet masculí i femení i junior femení, i del Pla de la Corda (arribada del Telecadira “Pia”) per la categoria Infantil.

ARRIBADA DE TOTES LES CATEGORIES: A l’Estació Superior del Telecabina Alp 2500.

DESCENS: Els corredors podran utilitzar el Telecabina Alp 2500 per a efectuar el descens.

REPARTIMENT DE PREMIS: A partir de les 19:30 h davant del local del Pícnic.

MATERIAL: El material obligatori en tota prova d’esquí de muntanya, segons el  Reglament  FEEC 2017-2018

MATERIAL OBLIGATORI ESPECÍFIC DE LA CRONONIU: Llanterna frontal.

PÚBLIC EN GENERAL I FAMILIARS: L’Estació de La Molina posarà en funcionament el Telecabina Alp 2500 just després de la sortida per a que puguin ser presents a l’arribada dels corredors. Igualment es podrà utilitzar el Telecabina per la baixada. Podran accedir al Telecabina tots els posseïdors de forfait. Les persones que no en disposin podran adquirir el “forfait de passeig” al preu de 7€ . No es permetrà la baixada per les pistes a persones que no vagin convenientment equipades amb material d’esquí o bé grampons i llanterna frontal.