FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Quim P. Casadesús
Foto: Quim P. Casadesús

Notícies - 21/07/2022

‘El Refugi’ s’estrena aquest cap de setmana al Via Lliure de Rac1

Excursionisme Excursionisme Refugis

El programa de caps de setmana de Rac1, “Via Lliure”, estrenarà aquest cap de setmana del 23 i 24 de juliol el seu nou format d’estiu. Dins d’aquest nou format, que estarà presentat pel periodista Esteve Giralt, la muntanya tindrà un lloc destacat amb l’emissió de l’espai “El Refugi” que es podrà seguir en directe els dissabtes d’estiu després del butlletí informatiu de la una del migdia i fins a dos quarts de dues.

“El Refugi” serà un espai de trobada per aquells amants de la muntanya que vol arribar a un públic general i té com a objectiu poder fer pedagogia dels valors més essencials de la muntanya.

L’espai, que conduirà el Director de Comunicació de la FEEC, Quim Pons, presentarà un recorregut per diferents rutes i refugis del país però sense oblidar en cap moment l’esperit divulgatiu i formatiu.

El primer programa que es podrà seguir aquest dissabte 23 de juliol tindrà com a protagonistes el refugi d’Ensija i la meteorologia a la muntaya amb la participació d’un dels guardes del refugi i alpinista, Roger Cararach, i el tècnic del SMC i coordinador del portal Meteomuntanya, Pere Esteban.

“El Refugi” a més a més del seu paper evident d’acollida, serà també aquell punt de fuga que la majoria de cops busquem a les muntanyes.