FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Quim P. Casadesús
Foto: Quim P. Casadesús

Notícies - 07/03/2023

El ral·li del CEC tancarà la Copa Catalana FGC-Dynafit

Val d'Aran Esquí de muntanya Esquí de Muntanya

La Copa Catalana FGC-Dynafit es tancarà el pròxim 25 de març a la Val d’Aran amb la disputa d’una de les curses més històriques del calendari català com és el Ral·li del CEC.

Aquesta 64a edició del Ral·li del CEC servirà a més a més per a definir els campions de Catalunya d’Esquí de Muntanya per equips.

Les inscripcions ja estan obertes amb dos recorreguts que ofereix aquesta nova edició, Ral·li CEC Elit (RCE) i Ral·li CEC Salana (RCS). L’Èlit  pertany al Campionat de Catalunya i Copa Catalana per equips, sumant un total de 22km i més de 2000m de desnivell positius. RCS serà un recorregut obert, apte per tots els aficionats a l’esquí de muntanya. La versió RCS pujarà fins a un dels pics més emblemàtics de la Val d’Aran, com és el Tuc de la Salana, i sumarà un total d’11km i més de 1.000m de desnivell positiu.

La cursa començarà a les 9 del matí a la Vall d’Aiguamoig, al costat de l’aparcament de motos de neu i acabarà amb l’entrega de premis i festa al nou Aran Hostel Pirineu al poble de Salardú.

Aquesta 64a edició es farà de forma conjunta entre la FEEC, el CEC i Snowplay com a organitzadors del Ral·li. També comptarà amb l’ajuda del Conselh Generau d’Aran, l’Ajuntament del Naut Aran, el Centre de Lauegi i Infisport.