FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 05/05/2017

El Raid del Segre, segona prova de la Copa Catalana d’Esports de Muntanya, en imatges

Raids d'esports de muntanya

El Raid del Segre, organitzat pel Centre de Promoció d’Activitats de Muntanya, va acollir la segona data de la 14a Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, els dies 22 i 23 d’abril. El raid es va disputar en l’entorn de la comarca de la Noguera, amb sortida i arribada a la capital de la comarca, Balaguer.

En categoria elit, la primera plaça va ser per l’equip Haglöfs Raid Team. En aventura, l’equip Maresmextrem es va emportar la victòria, i en categoria open la primera plaça va ser per l’equip Relaxing Raid.

El CatRaid La Garrotxa Salvatge, propera parada de la copa catalana

El CatRaid La Garrotxa Salvatge, organitzat pel CE Teià, serà la tercera data puntuable per la copa catalana. El raid es disputarà el dia 3 de juny i tindrà com a centre neuràlgic les Planes d’Hostoles i el seu entorn, dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

La direcció de la prova explica que el CatRaid La Garrotxa Salvatge “consta de seccions curtes, variades i entretingudes, i està dissenyat perquè la majoria d’equips puguin completar el recorregut en categoria aventura i iniciació/familiar. Hi han una gran varietat de proves especials, sobretot en categoria iniciació”.

Les inscripcions pel CatRaid ja estan obertes per a les tres categories: elit, aventura i iniciació/familiar.