FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 30/12/2014

El Patronat de la Muntanya de Montserrat anuncia el tancament provisional de la via ferrada la Teresina

Escalada

El Patronat de la Muntanya de Montserrat anuncia el tancament provisional de la via ferrada la Teresina des del passat 23 de desembre fins a un nou avís d’obertura per a la realització de diverses tasques de reequipament de les instal·lacions.

El Grup de Treball de millora de la Seguretat, format pel Patronat de la Muntanya de Montserrat, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i el Grup de Recolzament d’Actuacions Especials (GRAE), estan treballant en la millora de les instal·lacions de la via ferrada en general i, sobretot, dels trams més malmesos i degradats.

Els tècnics especialistes de la FEEC van iniciar els treballs de reequipament el passat 5 de desembre i, fins ara, s’han substituit punts d’ancoratge amb material inoxidable, i s’ha instal·lat cablejat de seguretat per la línia de vida en alguns trams de la via.

Els treballs que es realitzaran en les properes fases són: repassar els punts d’ancoratge de subjecció del cablejat, acabar d’instal·lar el cablejat de seguretat en tota la via, repassar els graons que hi ha col·locats i, finalment, reforçar els trams finals de cable i les capçaleres verticals.

Els usuaris trobaran l’avís de tancament senyalitzat als cartells que s’han col·locat a les zones properes d’aparcament i d’accés a la via ferrada.

cartell-via-ferrada-teresina-montserrat