FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 18/06/2015

El Nepal, amb una ruta pel Langtang, a la portada de la revista Vèrtex

Alpinisme Excursionisme

La portada de la revista Vèrtex dels mesos de maig i juny està dedicada al Nepal, amb una ruta a la himalaienca a la vall de Langtang, un itinerari que reuneix l’espectacularitat dels seus paisatges i la bona accessibilitat des de Kàtmandu, i que es va recuperant de les cicatrius profundes que han deixat els terratrèmols recents.

En les pàgines interiors, la revista Vèrtex 260 ofereix una entrevista a Miquel Vilaplana i Miquel Pérez, els directors de dos documentals sobre la història de l’escalada a Catalunya. A més dels reportatges dedicats als llibres de registre dels cims de les muntanyes, la travessa «Muntanyes màgiques» que recorre els cims i les valls del Freser, Núria, la Molina, Moixeró i Cadí, i el recorregut de l’Aran al Canigó pedalant i escalant entre el Pirineu català i occità.

Aquest número a cavall entre la primavera i l’estiu, també recull el més destacat a la secció “Vist a la xarxa”, les vostres fotos i opinions, i unes pàgines especials d’actualitat dedicades al Centre de Tecnificació d’Alpinisme de Catalunya, el CTAC.

feec-portada-vertex-260-250pxVersió digital per als federats, i a l’iQuiosc per a nous subscriptors

Els federats, degudament registrats al web de la FEEC, ja poden consultar el nou número de maig i juny de Vèrtex 260. Per poder accedir-hi només cal entrar a l’àrea privada del web amb el número de document d’identitat i el codi de la llicència vigent. Una vegada registrats al web també es poden consultar els últims sis números publicats. La revista Vèrtex 260 de maig i juny de 2015 també està disponible a l’iQuiosc des d’on es poden adquirir els últims números publicats i aconseguir-ne la subscripció digital a un preu amb descompte.