FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 03/02/2014

El Moviment Azimut convoca l’assemblea anual a Castellar del Vallès el 8 de febrer

Campaments Excursionisme Societat

El Moviment Azimut celebra l’Assemblea Ordinària del 2014 al local del Centre Excursionista de Castellar del Vallés (Carrer de Colom, Castellar del Vallés) dissabte 8 de febrer a les 9:30 hores.

En aquesta assemblea es parlarà sobre l’estat de l’entitat, les comptes del 2013, els objectius per a l’any vinent així com el pressupostos i les noves quotes per l’any vinent. A més, es tractarà l’estat de les assegurances, la previsió del campament 2013, l’actualització de les entitats sòcies, a més de l’espai del torn obert de paraules per a les propostes per part de les entitats.

Des de l’organització es destaca la realització de nombrosos canvis, millores i projectes que es materialitzaran durant el 2014, fet pel qual es fa una crida a la col·laboració de persones en la seva gestió, projectes i grups de treball.

Una desena d’entitats de la FEEC

El Moviment Azimut és una associació sense ànim de lucre que fa referència al Moviment Educatiu d’Excursionisme en el Temps Lliure Infantil i Juvenil de Catalunya. Va ser constituïda l’any 1993 i està integrada per entitats excursionistes amb seccions infantils i juvenils, d’iniciació o familiars.

L’associació està fortament vinculada amb la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), en una bona relació de col·laboració, ja que totes les entitats sòcies d’Azimut són membres de la Federació. Actualment, formen part d’Azimut una desena d’entitats vinculades a la FEEC.