FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Xavier Capdevila
Foto: Xavier Capdevila

Notícies - 13/06/2023

El massís del Montseny, protagonista de les Caminades de Resistència

Vallès Oriental Caminades de resistència

El Circuit Català de Caminades de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha recorregut el Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny. El Club Excursionista Caminaires de Vilamajor ha organitzat la 47a Travessa del Montseny aquest passat 11 de juny.

La prova, amb més de 250 inscrits, ha comptat amb un recorregut de 48 km i un desnivell de 5.000 m. Els participants han gaudit de la riquesa paisatgística del massís del Vallès Oriental, amb diversitat de fauna, flora i accidents geogràfics que casen a la perfecció amb l’esport, la salut i el lleure. La Travessa del Montseny és una caminada de resistència no competitiva i puntuable per al Circuit Català de l’especialitat.

La jornada, malgrat els moments de sol, núvols i fins i tot pluja, ha tingut una temperatura agradable per a caminar entre les postals de muntanya.

El calendari de Caminades de Resistència de la FEEC continuarà amb la 16a Transfronterera del Cap del Rec, del Club Muntanyenc Sant Cugat, el pròxim dissabte 17 de juny.