FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

El mal temps obliga a neutralitzar la Molina-Vallter Skimarathon als 15 quilòmetres | FEEC

Notícies - 01/04/2015

El mal temps obliga a neutralitzar la Molina-Vallter Skimarathon als 15 quilòmetres

Esquí de muntanya

El Club Excursionista de la Cerdanya – GREC ha organitzat l’última prova de les Curses Open d’Esquí de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, la Molina-Vallter Skimarathon, que s’ha vist afectada pel mal temps, amb ràfegues de vent superiors als 130 km/h. Els organitzadors s’han vist obligats a aturar la prova abans de coronar el Puigmal.

La segona edició de la prova s’ha neutralitzats quan els esquiadors Benedikt Böhm i Javi Martín, i Anna Comet de la Unió Excursionista Vic i Clàudia Galicia de l’Ski Club Camprodon lideraven la cursa. La competició s’ha completat amb una segona posició de Pere Aurell i Adrià Canimas, i una tercera de Xavier Freixinet i Ignasi Puig en homes, i de Gemma Arró i Tina Bes, i Sophie Dusatoir, Valérie Laffite i Caroline Poussier en dones.

La Molina-Vallter Skimarathon ha sortit de l’estació d’esquí de La Molina (1.826 m) i tenia un traçat de 40 quilòmetres que unien les valls de la Cerdanya, Núria i Camprodon passant pel Puigmal, el Noucreus i Bastiments. Les generoses nevades permetien fer tot el recorregut amb esquís, però els forts cops de vent han fet que la organització neutralitzés la prova als 15 quilòmetres de la sortida, al Pic de Duraneu. Els esquiadors han baixat per la vall d’Err fins a la base de l’estació d’esquí de Puigmal i han estat baixats fins al punt de partida amb autocars.