FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 15/11/2018

El grup FGC presenta la seva nova temporada d’hivern

A poques setmanes d’engegar la temporada d’hivern 2018-19, el Grup de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha presentat les novetats de les cinc estacions d’esquí i muntanya que gestiona: La MolinaVallter 2000Vall de Núria, Espot i Port Ainé

Pel que fa a les cinc estacions d’FGC, les principals novetats que presenten aquesta temporada 2018/19 són:

L’estació de La Molina aposta clarament per la venda digital i el forfet recarregable. Aquesta temporada vol evitar les cues i millorar l’experiència dels seus esquiadors. D’aquesta manera, proposa avantatges amb el forfet RECarnet, com la promoció 4×3 que regala un dia d’esquí per cada tres dies o posa a disposició del client que compra en línia, i per primer cop, el servei de màquines expenedores de forfets “La Molina Check In”, les quals podrà trobar distribuïdes en els diferents punts de venda de l’estació.

Pel que fa a Vall de Núria, es potencia la comunicació de l’hotel, que compta amb un programa especial d’animació, amb activitats esportives i culturals per als adults i amb propostes innovadores i carregades d’acció per als menuts. A més, com és habitual en aquesta estació, es volen fomentar les experiències familiars, com bé ho demostra l’oferta del Cremallera + Parc lúdic, espai pensat per a la diversió de petits i grans.

L’estació de Vallter 2000, per la seva banda, es focalitza en l’oferta de les comarques de proximitat amb el concepte “Puja & Baixa”, producte que la converteix en la destinació ideal perquè els visitants provinents de Girona i Barcelona hi passin el dia. Amb aquesta proposta, els visitants podran gaudir del forfet de dia a un preu reduït.

A les dues estacions del Pallars Sobirà, Espot i Port Ainé, es treballa en una campanya de proximitat a Lleida amb accions molt properes i directes amb els usuaris com, per exemple, l’entrega de forfets 2×1 i fulletons als establiments del territori. Enguany, a més, es mantenen els preus del servei de l’Skibus, que recorre els principals punts de la comarca fins a arribar a ambdues estacions.

Aquest any destaca també la inclusió de la marca ‘Tot Nòrdic’ que té dins seu les diferents estacions d’esquí nòrdic del país.

Avantatges pels federats

Cal recordar que des del grup de FGC es gestionen 5 estacions de muntanya i 7 trens turístics. La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i el grup FGC establiren un marc de col·laboració entre les dues entitats pel qual les parts podran gaudir d’avantatges i prestacions en els serveis i/o activitats que ofereixen cada una d’elles. Això també inclou descomptes en diversos establiments hotelers de la zona.

Consulta altres avantatges per als Federats