FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 22/08/2016

El Foment Martinenc posa en marxa la setena edició del concurs de ressenyes de muntanya

Cultura

La secció excursionista del Foment Martinenc organitza aquest any el que ja serà el 7è concurs de ressenyes de muntanya.
L’organització estableix dues modalitats de participació; Ressenyes de muntanyisme bàsic: senderisme, mitja i alta muntanya i ressenyes tècniques: bicicleta de muntanya, esquí de muntanya, esquí de fons, espeleologia,escalada, descens de barrancs, raquesta de neu etc.
La data límit per la presentació de ressenyes serà el dimarts 18 d’octubre de 2016. Tots aquells que hi vulguimn participar han d’enviar un correu electrònic a ressenyes@sefm.cat
La dotació dels premis són tres en cada modalitat 200 € 100€ i 50€ més un lot d’obsequi.
El jurat en aquesta ocasió comptarà amb la presència de Núria Garcia Quera i Armand Ballart. El premi també tindrà la col·laboració de la FEEC i la revista Vèrtex. Aquest concurs pretén promoure l’excursionisme i els esports de muntanya i fomentar el coneixement del territori i els seus punts d’interès, proposant nous itineraris i reptes a persones que s’inicien en aquests àmbits o per aquelles que hi tenen ja una llarga trajectòria
El lliurament de premis i presentació de ressenyes tindrà lloc el divendres 18 de novembre de a les vuit del vespre al Foment Martinenc (c/ Provença 591-593, Barcelona)
Concurs 2016 low Per informar-se de les bases del concurs cal adreçar-se a la web de la SEFM: WWW.sefm.cat