FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Dolors Bosch
Foto: Dolors Bosch

Notícies - 10/02/2020

El “Dia del cim” pujarà a Sant Miquel del Mont

Garrotxa 100 cims

El “Dia del cim”, una activitat complementària a l’activitat dels “100 Cims”, anirà enguany a la comarca de la Garrotxa. El Comitè dels “100 Cims”, com en anys anteriors, us proposa compartir una excursió a un cim que, en una futura ampliació del llistat de cims, podria figurar-hi.

Aquest any, el cim escollit és el de Sant Miquel del Mont (793), al terme municipal de la Vall de Bianya. Tothom qui ho desitgi pot acompanyar als membres del Comitè a fer l’excursió; només cal estar federat i cal tenir en compte que no es tracta d’una sortida col·lectiva ni guiada; tothom que hi assisteixi ho fa sota la seva responsabilitat, i malgrat que hi ha un itinerari previst, pot variar en funció de les circumstàncies.

El dia de la sortida serà el dissabte 7 de març. El punt de trobada serà al pàrquing del camp d’esports, a la carretera de Camprodon. L’hora de trobada és a les 9 del matí i l’hora de sortida de l’excursió serà a les 9:30 h.

Està previst pujar al cim per Santa Margarida de Bianya i la collada de Bastons. El retorn es farà passant per Sant Andreu del Coll i el Castell del Coll. El desnivell positiu és de 450 m i cal comptar 1 h 30 min de pujada i un temps semblant de baixada.

Els participants caldrà que siguin autosuficients (menjar i beguda), perquè es dinarà tot fent l’excursió.

No cal inscripció, però agrairem als interessats en participar a l’excursió que ens ho facin saber mitjançant un correu electrònic (100cims@feec.cat).