FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 17/03/2016

El curs d’àrbitres d’esquí de muntanya de la FEEC se celebra a La Molina

Esquí de muntanya Formació

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha organitzat dos cursos especialitzats d’esquí de muntanya: d’una banda, un curs d’àrbitres i per l’altra, un curs de traçadors de competicions, que s’ha celebrat a La Molina aquest passat cap de setmana. Tots dos cursos estan homologats per l’Escola Espanyola d’Alta Muntanya (EEAM) de la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya i Escalada (FEDME).

Els participants van gaudir d’un cap de setmana d’hivern fred però assolellat que els va permetre realitzar totes les sessions previstes sense problemes. El primer cap de setmana es va celebrar plenament a La Molina.

Gràcies al bon temps i a les bones condicions de neu es van poder treballar aspectes de la competició com la seguretat davant les allaus, el reglament, el traçat i el marcat d’itineraris. Els organitzadors agraeixen a l’estació d’esquí La Molina per facilitar-los el poder dissenyar el curs i provar un itinerari sprint, i a la botiga d’esports de muntanya Dsnivell, per cedir material pel traçat d’itineraris.

Ara, la sessió pràctica se celebrarà aquest proper cap de setmana amb la 52a Cursa UEC “Bassiero”, prova de la 32a Copa FEEC-Millet per equips dels calendaris de la FEEC.

Fotografies / Xavi Fanlo