FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 06/10/2020

El CTEMC celebra la segona concentració en esquí de rodes a la Cerdanya

Cerdanya Esquí de muntanya Centres de tecnificació

El Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya continua amb la seva formació. Aquest cop el grup d’esportistes del CTEMC s’ha desplaçat fins la Cerdanya per realitzar la seva segona concentració amb l’objectiu de fer un treball de tècnica en esquí de rodes. D’aquesta manera, els esportistes i els tècnics han fet un treball més específic i semblant a l’esquí de muntanya abans de poder traslladar-se sobre el seu terreny, la neu.

La Molina i la zona del Cadí han estat els llocs on s’ha treballat i on han pogut aplicar aquesta tècnica. A través d’exercicis varis, els esportistes han pogut seguir desenvolupant les seves qualitats físiques necessàries per realitzar aquesta disciplina com en aquest cas han estat el treball aeròbic o el treball de força superior i inferior. A banda, el grup també ha pogut gaudir d’un treball de caminar amb bastons per muntanya.

Pel que fa al clima, el temps els va respectar en tot moment tot i que les temperatures ja es noten més baixes i són pròximes a les d’hivern en aquestes dates.

La temporada del CTEMC segueix amb molt bona direcció i sobretot amb moltes ganes i motivació per part dels tècnics i esportistes que ja presenten un molt bon treball d’entrenament.