FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 27/09/2017

El CTCMC es concentra al Pallars

Curses per Muntanya

La Guingueta d’Àneu, Pallars Sobirà, i concretament el Càmping Vall d’Aneu, ha estat el lloc triat per fer l’última concentració del CTCMC (Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya).

En total deu esportistes han aprofitat el cap de setmana per fer una estada per seguir treballant de cara el tram final de la temporada de curses per muntanya sota la direcció de Pere Rullan.

L´agenda del cap de setmana va començar realitzant un entrenament vertical al recorregut de la Vertical la Bandera. Els esportistes també es van sotmetre a  uns test de força dirigits a mesurar els nivells que tenen actualment els joves del centre i amb l´objectiu de començar un seguiment personalitzat de la seva evolució. Igualment, es va fer un anàlisi reflexiu amb els tecnificats de com no han de oblidar aspectes importants del seu control motor, implicant la seva estructura muscular i propioceptiva.

Els joves esportistes assistents van ser: Aleix Solé (Obrint Traça Club Esportiu), Amàlia Bardolet (Centre Excursionista de Torelló), Arnau Cases (Espot Esquí Club Valls d’Àneu), Isaac Barti (Centre Excursionista d’Olot), Jana Aguilar i Laia Aguilar (Club Excursionista Calldetenes), Laia Gonfaus (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), Maria Beringues (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), Martí Nogué (Unió Excursionista Vic) i Sebastià Feliu (Associació Esportiva Pallars).

El matí del diumenge va servir per fer un entrenament aeròbic extensiu durant 18 kilòmetres i 1.000 metres de desnivell positiu sortint de la zona de Peülla, pujant per la vall de Gerber amb els seus tres llacs, seguint cap al refugi de Mataró, es va pujar al coll del l´estany gelat, passant pel refugi de Saboredo per finalment baixar a la vall de Ruda i remuntar per la Bonaigua.

Fotos: CTCMC