FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Roger Cararach
Foto: Roger Cararach

Notícies - 19/12/2023

El CTAC tanca temporada a la Val d’Aran

Val d'Aran Alpinisme Alpinisme

El Centre de Tecnificació d’Alpinisme de Catalunya (CTAC), ha tancat temporada amb una última concentració a la Val d’Aran.

El CTAC ha iniciat aquest any una nova promoció que s’allargarà fins a finals del 2025. Aquest primer any s’ha volgut insistir en la formació i la seguretat en muntanya i aquesta última trobada ha servit per a treballar aspectes de nivologia i de rescat en cas d’allaus.

El nou equip del CTAC està integrat per 12 joves promeses, encapçalats per en Roger Cararach i en Marc Toralles com a cordinadors d’aquest centre de tecnificació.

Aquesta temporada va començar amb una primera concentració el mes d’abril a Bagà amb un curs de seguretat al costat dels Bombers, el mes de maig una d’autorescat a Montserrat, a l’agost l’equip es va desplaçar fins als Écrins per a realitzar exercicis en glaceres de rescat glaciar i han tancat campanya aquest desembre a l’Aran.

El pròxim 2024 el CTAC es marca ja nous objectius amb diferents característiques per a seguir evolucionant en el que serà el segon any del trienni.