FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 10/06/2015

El Comitè dels ‘100 Cims’ realitza la trobada anual a Sant Andreu, Barcelona

100 cims

La 7a Trobada dels “100 Cims” va reunir prop d’un centenar de persones per participar en les diverses activitats i l’acte de reconeixement i lliurament de premis a Sant Andreu de Palomar, al districte de Sant Andreu de Barcelona, el diumenge 7 de juny.

A primera hora del matí, els participants a les excursions es van anar concentrant al davant del local de l’Agrupació Excursionista Muntanya, l’entitat anfitriona d’aquest any, per esmorzar i participar en les activitats previstes: la caminada fins al puig Castellar, cim 303 del llistat dels “100 Cims” de la FEEC, i el recorregut cultural pel centre de l’antic municipi de Sant Andreu de Palomar.

Excursió al puig Castellar i recorregut cultural

En l’excursió al puig Castellar hi van participar més de 30 persones, en un matí força calorós, per un entorn urbà fins a trobar la llera del Besòs i arribar a Santa Coloma de Gramenet, des d’on es comença l’ascensió al cim. L’excursió cultural va tenir la participació de més de 20 persones que van fer un recorregut pels indrets més emblemàtics de Sant Andreu de Palomar: la Fabra i Coats, el museu dels Tres Tombs, la capella dels Segadors, la clínica Sant Jordi, la casa Bloc i alguns dels carrers que conserven el regust d’altres èpoques. Els participants de les dues sortides es van concentrar a l’hora de dinar al local de La Lira.

Reconeixements i lliurament de premis

Havent dinat hi va haver l’acte central de la Trobada: el lliurament de premis i reconeixements. Primer, s’hi van repartir els trofeus del 5è Premi FEEC-Canicròs i, a continuació, els premis dels 6è Concurs Literari i del 6è Concurs “Fotocims”. Després de lliurar els reconeixements als set federats que han superat els “3 x 100 Cims” i els quinze que han superat els “2 x 100 Cims”, els protagonistes van ser els 56 federats que han completat el repte dels “100 Cims” el 2014.

Un sorteig de regals entre els assistents i els parlaments del president de l’Agrupació Excursionista Muntanya, Josep Cantero, i del responsable de l’Àrea Tècnica No Competitiva de la FEEC, Antoni Ricart, van posar punt i final a la Trobada dels “100 Cims” d’aquest any. Abans de donar per acabada l’activitat, s’hi van fer les fotografies col·lectives dels federats que havien rebut el reconeixement en una activitat que vol fer conèixer el país tot practicant l’excursionisme i que, ara per ara, gaudeix d’un bon estat de salut.

Galeria de fotos de Carles Mompel

Galeria de Fotos de Marta Rosàs i Joan M. Vives