FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 26/02/2014

El Comitè dels 100 Cims convoca el concurs de fotografia i el premi literari del 2014

100 cims

El Comitè dels 100 Cims de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya ha obert el període per a la presentació de les obres pels dos concursos que s’han preparat i que enguany celebren la seva cinquena edició.

feec-100-cims-300x200D’una banda, el concurs de fotografia “Fotocims”, que busca una imatge de qualsevol motiu relacionat amb alguna del les 308 muntanyes que figuren al llistat de cims. Per altra banda s’organitza el premi literari “100 Cims”, on es crida a la participació d’obres relacionades també amb els cims del llistat i es diferencien dues modalitats, la literària i la descriptiva. El primer tipus d’obres han de ser relats on es descriguin les impressions, vivències, sensacions, o aventures que s’han experimentat en assolir un d’aquells cims. El segon tipus d’obres, les descriptives, han de ser ressenyes d’un itinerari.

El període de presentació dels treballs finalitza el dia 20 d’abril de 2014 a les 24 hores, i el lliurament de premis es farà durant la 6a Trobada dels “100 Cims” que enguany organitza el Centre Excursionista de Terrassa el 18 de maig.

Bases del concurs “Fotocims”

Bases del premi literari “100 Cims”