FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Quim P. Casadesús
Foto: Quim P. Casadesús

Notícies - 11/02/2021

El Comitè Català de Refugis busca nous membres per seguir creixent

Comitès Federats Refugis

El Comitè Català de Refugis de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya cerca nous membres –fins a un màxim de tres persones- per a incorporar-se en la seva estructura.

Les seves tasques principals serien l’assessorament i possibles emissions de dictàmens tècnics que ajudaran als membres de la Junta directiva que forma part del comitè, el cap de l’Àrea de Territori, i el coordinador de refugis. Tots els membres del Comitè tenen un caràcter exclusivament voluntari i en cap cas podran elaborar o emetre cap tipus d’informe o treball remunerat.

En la sel·lecció dels aspirants es valorarà molt positivament el coneixement i l’experiència relacionada amb qualsevol àmbit dels refugis de muntanya (constructius, arquitectònics, instal·lacions, seguretat, etc). Així també, és imprescindible estar en possessió de la llicència federativa de l’any en curs.

Tots els interessats poden enviar la seva sol·licitud fins al 7 de març de 2021 a l’adreça de correu electrònic refugis@feec.cat i els actuals membres del Comitè la valoraran. Es donarà una resposta a totes les sol·licituds rebudes abans del 31 de març de 2021.