FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Club Excursionista Arítjol
Foto: Club Excursionista Arítjol

Notícies - 06/07/2021

El Circuit Català de Marxa Nòrdica passa per La Selva del Camp

Baix Camp Marxa nòrdica Entitats

40 marxaires de diferents entitats d’arreu de Catalunya han gaudit de la tercera edició de La Selva Nordic Walking, la prova de marxa nòrdica que organitza el Club Excursionista Arítjol a La Selva del Camp (Baix Camp) dins del Circuit Català de Marxa Nòrdica de la FEEC.

El dia s’ha presentat radiant, amb calor moderada, cosa que ha afavorit la pràctica de la marxa en el recorregut de 10km que havia preparat l’organització. En aquesta edició s’ha optat per situar el desnivell positiu acumulat de 300 m en l’inici de l’itinerari amb motiu de les suggerències dels esportistes d’edicions anteriors, cosa que s’ha valorat molt positivament per part dels participants de la prova.
Els participants han iniciat la marxa cap a les 9h després de realitzar un escalfament de la mà d’un grup d’aspirants a monitors de marxa nòrdica de la FEEC, que des del dia abans realitzaven les seves pràctiques a La Selva del Camp. L’itinerari ha recorregut el vessant dreta de la Riera de La Selva, iniciant-se pel camí de la Terrena i baixant pel Torrent de l’Ordiet fins a trobar el Camí del Rec (SL-C 157), el qual s’ha recorregut en la seva totalitat. Una jornada molt agradable on els participants i l’organització han pogut gaudir plegats d’una jornada esplèndida de Marxa Nòrdica.

 

Propera parada, 4a Nòrdica de Prades

La 4a Nòrdica de Prades de l’Associació Excursionista els Birimbins de Prades serà la propera prova del Circuit Català de Marxa Nòrdica a celebrar-se el 18 de juliol. Aquest constarà d’un recorregut de 13km de distància i 450m de desnivell acumulat amb començament i final a la Plaça Major de Prades (Baix Camp).