FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Xavier Capdevila
Foto: Xavier Capdevila

Notícies - 27/09/2021

El Circuit Català de Caminades de Resistència continua amb la 29a Rasos de Peguera – Manresa

Bages Caminades de resistència Entitats

Aquest 25 de setembre ha estat el torn de la 29a Rasos de Peguera – Manresa, prova organitzada pel Centre Excursionista Comarca de Bages i puntuable pel Circuit Català de Caminades de Resistència.

62 valents han realitzat el recorregut amb inici al xalet refugi Rasos de Peguera (Bages) i final a Manresa en un dia amb temps variable, entre núvols, lleugeres plujes i moments de claror. L’exigència no ha estat baixa, amb 82 quilòmetres per recòrrer i un desnivell acumulat de gairebé 4.000 metres. El recorregut ha passat pel Pi de les Tres Branques, l’obaga dels Tossals, Taravil i el santuari de Correà. De Montmajor ha anat cap a la riera de Navel i fins a Serrateix. Seguint cap a Callús, baixant per la riera de Sant Cugat i fins a la zona esportiva del Congost de Manresa, passant pel peu del Collbaix.

Propera parada, 19a Trenkakames

La propera marxa a formar part del Circuit Català de Caminades de Resistència serà la 19a Trenkakames, organitzada pel Grup Muntanyenc Lira Vendrellenca el 2 d’octubre. Les inscripcions estan obertes i es poden fer a través del web de l’entitat organitzadora.