FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/08/2014

El Centre Excursionista d’Olot organitza l’ultra trail ‘Trepitja Garrotxa’

Curses per Muntanya

La Trepitja Garrotxa és la primera i de moment única cursa per muntanya que se celebra a la zona de l’Alta Garrotxa, organitzada pel Centre Excursionista d’Olot (CEO) els propers 4 i 5 d’octubre. La prova consta d’un recorregut amb inici i final a la població d’Oix i ofereix un recorregut d’ultra i un de menys distància i desnivell.

El recorregut llarg consta de 112 quilòmetres amb un desnivell positiu de 5.400 metres, i amb un límit de 32 hores per a completar-lo. El recorregut més curt, que és aproximadament la meitat que el llarg, amb 63 quilòmetres, té un desnivell positiu de 2.900 metres i un límit de 20 hores per ésser completat. En totes dues proves el límit de participants es marcarà a les 200 inscripcions, i la cursa llarga tindrà 12 controlas de pas obligatoris i la curta 7. A Talaixà, els corredors de la mitja tornaran direcció Oix per la Vall d’Hortmoier. Les inscripcions a totes dues curses ja es poden fer a través de la pàgina web del CEO.

La Trepitja Garrotxa és un itinerari circular permanentment senyalitzat que abraça tota l’Alta Garrotxa, i passa pels llocs més emblemàtics d’una subcomarca amb una riquesa tant paisatgística com històrica. La major part del recorregut es pot seguir les ratlles grogues, i en petits trams hi ha les marques del GR11, GR83 i GR1.