FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 17/04/2014

El Centre Excursionista de Terrassa prepara tres excursions per a la trobada dels ‘100 Cims’

100 cims

El Centre Excursionista de Terrassa és l’entitat organitzadora de la VI Trobada dels “100 Cims” del proper 18 de maig. La jornada s’iniciarà a les nou del matí, amb la concentració dels participants al local social del CE Terrassa. Seguidament, hi haurà una salutació de l’alcalde de la ciutat, Jordi Ballart, a tots els assistents. Després d’aquest acte de benvinguda, durant el matí, hi haurà tres excursions perquè els assistents puguin caminar pels relleus del massís de Sant Llorenç del Munt. Les tres propostes són de diferent durada i dificultat, perquè els assistents puguin triar la que més els plagui. Totes tres comencen a la Casa Nova de l’Obac, on s’arribarà amb autocar.

L’opció més llarga (3 hores de marxa) arriba al cim de Castellsapera, el punt culminant del terme municipal de Terrassa i que figura a la llista dels “100 Cims”; l’itinerari serà el següent: Casa Nova de l’Obac, l’Obac Vell, font de la Portella, canal del Senglar, Castellsapera, pou de glaç de l’Estepar i Casa Nova de l’Obac. L’excursió més curta (2 hores) portarà als participants a la Calsina i el recòndit paisatge de Roca Salvatge. L’altra sortida, passarà pels pous de glaç, el de l’Obac i el de l’Estepar, amb una durada de 2 hores i 30 minunts.

A ¾ de 3 tindrà lloc a la plaça del Vapor Ventalló el dinar de germanor. Els actes de la tarda s’iniciaran a les 4, amb una projecció d’audiovisuals de Marcel Puig, membre del CE Terrassa, i que va ser el primer federat en completar el repte dels “100 Cims”. A les 17 hores començarà l’acte de lliurament de premis i reconeixements:

  • Lliurament del IV Premi FEEC-Canicròs.
  • Lliurament del V Premi literari dels “100 Cims”.
  • Lliurament del V Concurs “Fotocims”.
  • Lliurament dels obsequis dels sorteigs entre els participants dels premis literari i fotogràfic.
  • Lliurament del reconeixement als federats que han assolit “2×100 Cims”.
  • Lliurament del reconeixement als federats que han completat el repte dels “100 Cims” durant l’any 2013.

La sisena trobada dels “100 Cims” es clourà amb els parlament de Francesc Muntada, president del CE Terrassa i del president de la FEEC, Jordi Merino. La Trobada pretén ser un punt de contacte i gaudir d’una jornada amb altres federats que participen en el repte dels “100 Cims”, tot compartint experiències i anècdotes.

Més informació i inscripcions

Us recordem que hi ha diverses opcions de participació, atès que es pot assistir a tots els actes o només participar en alguna de les activitats. La participació és oberta tant a federats com a no federats. En fer la inscripció, si voleu participar en el dinar, haureu d’escollir el menú; si teniu alguna necessitat especial ho haureu de comunicar a la secretaria del CE Terrassa.

A la pàgina web del CE Terrassa hi ha la informació necessària sobre la trobada i la manera de fer les inscripcions per participar-hi. Les inscripcions es poden fer via web o a la secretaria del CE Terrassa, per via telefònica o correu electrònic. El termini per fer les inscripcions finalitzarà el dia 14 de maig.

Finalment, us recordem que fins al dia 20 d’abril teniu temps per presentar els relats per optar al V Premi literari dels “100 Cims” i les fotografies per al V Concurs “Fotocims”.