FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 28/04/2016

El Centre Excursionista de Terrassa celebra la seva festa de primavera

Societat

Aquest cap de setmana (30 d’abril i 1 de maig) la Plaça Vella de Terrassa s’omplirà d’activitats per celebrar la festa de la primavera que organitza el Centre Excursionista de Terrassa (CET).

La festa té com a principals objectius la solidaritat i l’obertura del CET a la ciutat. Des del CET es recorda que el centre és una entitat, que a més de la promoció de la muntanya, promociona els valors de l’ajut als altres i la sensibilitat amb les altres persones, ítems totalment lligats a la muntanya. En aquesta ocasió el CET amb col·laboració de Benestar social de l Ajuntament de Terrassa, vol ajudar els pares que no poden fer front a una despesa com són les activitats fora de l’escola, perquè els seus fills puguin tenir l’oportunitat també de poder fer-les.

La festa que organitza l’entitat egarenca, tindrà un marcat to lúdic també servirà per ensenyar les diferents seccions del CET i es posarà a prova el moment físic dels participants amb diferents proves que s’instal·laran a la mateixa Plaça Vella.

Aquestes proves serien unes estructures de fusta i ferro, cada una representant una activitat de muntanya que el centre ofereix, i que anirien lligades entre elles, creant en conjunt un circuit de “muntanya”, en el qual s’haurien de superar totes les proves. La finalitat de les proves seria tots els diferents estatges que et pots trobar per aconseguir assolir un cim.

Aquí podeu consultar totes les activitats.

DIPTIC-1024x896