FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 30/05/2019

El Centre Excursionista de Taradell s’estrena al calendari de Marxes Nòrdiques

Osona Marxa nòrdica

El Circuit Català de Marxes Nòrdiques ha fet parada aquest darrer diumenge 26 de maig a Taradell. La Marxa Nòrdica pel GR 2 i PR-C 42 ha estat organitzada pel Centre Excursionista Taradell i ha aglomerat a una seixantena de marxaires pel municipi de la comarca Osonenca en la seva primera edició.

Amb un recorregut d’onze quilòmetres amb sortida i arribada a la plaça de les Eres, al centre del poble, la marxa ha estat apte per a tots els nivells ja que ha transcorregut sense gaire bé desnivell i per pista forestal.

En aquesta edició, tampoc hi ha faltat el patrocinador principal del calendari, l’equip de Bendhora oferint material d’alta qualitat necessari per la disciplina.

 La Garxal Desert Race, cinquena del Circuit Català

El juny comença amb la cinquena prova del circuit català de marxa nòrdica, i aquest proper diumenge dia 2 torna la segona edició de la cursa organitzada per Associació Excursionista Lo Passador, de les Terres de l’Ebre.

Enguany, l’entitat ha optat per preparar dos recorreguts, la marxa de 15 quilòmetres per la zona del Garxal i el Niño Perdido, a Riumar, a més a més com a novetat s’inclou la zona de la Bassa de l’Arena. Aquesta cursa es caracteritza per la varietat paisatgística i els diferents tipus de recorregut ja que es combina l’asfalt, camins de terra i sorra de platja.

Les inscripcions es podran formalitzar a través de la web de l’entitat.

Fotos / Bendhora