FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 22/02/2018

El Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya comença la temporada

Curses per Muntanya

El passat cap de setmana del 17 i 18 de febrer, la nova fornada de joves esportistes del Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya (CTCMC) va començar a treballar a la localitat catalana d’Amposta per encarar la temporada 2018.

Els nous integrants del CTCMC que es van concentrar al Centre de Tecnificació d’Amposta van ser: Núria Selva (UE Vic), Laia Gonfaus (AE Mountain Runners del Berguedà), Lore Menchaca (CE Madteam), Sebastià Feliu (AE Pallars), Ramón Caballeria (GECA Lletissonada), Quirze Sagué (CE Banyoles) i Sergi Cabeza (CE Madteam) en categoria cadet.

Pel que fa a la categoría júnior, van ser-hi presents: Amàlia Bardolet (UE Vic), Jana Aguilar (CE Calldetenes), Maria Beringues (AE. Mountain Runners del Berguedà), Marta Llagostera (AE 4000 peus), Martí Nogue (UE Vic), Isaac Barti (CE Olot), Aleix Solé (Ass. Alumnes Escola del Treball), Arnau Cases (Espot Esquí Valls d’Àneu), Josep Morales (AE Matxacuca) i Salomó Guinovart (AE Matxacuca).

A més, també van ser convocats esportistes amb projecció que ja són dins la categoria sènior-promesa: Marc Trasserra (CE Voltreganès), Adrià Duarri (CE Cardona), Josep Roset (CE Navàs), Laia Aguilar (CE Calldetenes) i Clàudia Sabata (AE Mountain Runners del Berguedà).

Juntament amb els esportistes, hi assistiren el seleccionador Fernando Rosa, el responsable tècnic del centre de tecnificació, Pere Rullan, i el tècnic del centre de tecnificació, Andrés Arroyo.

Durant les jornades del dissabte i diumenge, els nois van realitzar una sortida de cursa per muntanya extensiva, treball de força i de prevenció de lesions, tests de condició física i una xerrada de conceptes d’entrenament i de com funciona el centre.

Els tècnics fan una valoració molt positiva de la bona actitud i condicions dels esportistes i preveuen una bona temporada que comença ben aviat, concretament el proper mes de març amb els campionats de Catalunya de les diferents especialitats.

Text i fotos / Pere Rullan