FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 23/01/2017

El Centre de Tecnificació d’Alpinisme selecciona els nous integrants per a les temporades 2017, 2018 i 2019

Alpinisme

El Centre de Tecnificació d’Alpinisme de Catalunya (CTAC) ha celebrat les seves proves d’accés els dies 7 i 8 de gener al Berguedà per tal de seleccionar els joves que formaran part del Centre les properes temporades 2017, 2018 i 2019.

El CTAC va rebre una trentena de sol·licituds, d’entre les quals es va fer una preselecció de 17 joves per dur a terme les proves d’accés i formar un equip al màxim d’equilibrat i motivat possible.

Pel que fa a les proves, dissabte es van realitzar a la serra de la Figuerassa, on es va practicar l’escalada a vista, l’artificial i la d’autoprotecció. A la tarda es va fer una carrera aeròbica amb esquís de muntanya i una baixada valorada pels tècnics corresponents. El diumenge arribà el torn de l’escalada en gel i en terreny mixt al Pedraforca.

Finalment, els nous integrants del CTAC 2017-2019 seran: Júlia Busquets (Centre Excursionista de Navàs), Júlia Palomo (Club Excursionista Madteam), Marc de Vilalta (Club Excursionista Piolet Negre), Antoni Bach (Club Excursionista Moianès Independent), Ester Godina (Club Excursionista Madteam), Ruth Fornos (Centre Excursionista Alta Ribagorça), Eric Periago (Club Excursionista Palautordera), Octavi Puntas (Club Esquí Berguedà (SE)), Òscar de Miguel (Club Excursionista Madteam), Albert Valpuesta (Centre Excursionista de Catalunya), Adrián Martínez (Centre Excursionista Parets) i Sergi Ortega (Club Excursionista Ripoll).

L’equip tècnic estarà format per Roger Cararach i Adrià Chueca, els quals valoren molt positivament el fet que es presentessin 30 joves d’entre 18 i 30 anys i l’alt nivell i motivació del grup definitiu.

La primera concentració es realitzarà els dies 10, 11 i 12 de febrer i es treballarà l’escalada en gel i en terreny mixt al Pirineu.