FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 31/05/2017

El CatRaid La Garrotxa Salvatge, tercera parada de la Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya

Raids d'esports de muntanya

El CatRaid La Garrotxa Salvatge, organitzat pel Club Excursionista Teià, acull la tercera prova de la 14a Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya, a Les Planes d’Hostoles (Garrotxa), el 3 de juny. Més de 50 equips competiran en una de les tres categories: iniciació/familiar, aventura i elit.

El raid inclou seccions de trekking, bicicleta tot terreny, orientació, espeleologia, paddle surf, btt-o, tir amb arc o slackline. Els participants de la categoria elit cobriran una distància total de 69 quilòmetres i 2.900 metres de desnivell positiu. En categoria aventura seran 48 quilòmetres i 2.000 metres, mentre que en iniciació seran 23 quilòmetres i 670 metres.

L’organització del CatRaid ens explica la seva filosofia: “En els raids d’aventura tothom hi té cabuda, només es tracta de saber escollir bé quina aventura vols desafiar i quin és el teu objectiu. Ser realista amb les teves possibilitats i expectatives. Triar adequadament la categoria segons el teu nivell i els companys de viatge són factors clau per gaudir de l’experiència. Però també cal dir, que en contra del que molta gent es pensa, els raids són inclusius, nosaltres l’any passat vam tenir una nena de 6 anys participant, i un bon grapat de gent que no practiquen esport habitualment, però que estaven disposats a viure aquesta aventura, gaudir de la natura i descobrir nous racons fent esport. S’ho van passar genial superant les adversitats i els reptes que l’organització i la natura els plantejava”.

Les inscripcions pel CatRaid estan obertes, excepte en categoria aventura que ja s’han exhaurit.

Per consultar el temps que us podeu trobar a la provapodeu fer un click aquí i entrar a www.meteomuntanya.cat. El portal que hem fet conjuntament amb el Servei Meteorològic de Catalunya i on cada divendres podeu consultar les prediccions per les diferents proves del calendari FEEC.

Foto / Ivan Torres