FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies - Foto: Pep Llusà
Feec Notícies - Foto: Pep Llusà

El festival de senderisme organitzat per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, el Catalonia Trek Festival, queda suspès.

El Catalonia Trek Festival (CTF) s’havia de celebrar del 3 al 10 de maig a la Costa Daurada i Terres de l’Ebre i tenia previst acollir prop de mig miler d’excursionistes de tot Europa. Les inscripcions que ja estaven fetes es retornaran a tots els inscrits que ho havien fet des de França, Itàlia, Portugal, Dinamarca, Espanya o Malta, com també aquells federats de la FEEC que participaven a l’esdeveniment.

Des de la FEEC  lamentem el fet d’haver de suspendre aquest important festival de senderisme però des de l’organització d’aquest CTF després d’estudiar el possible ajornament s’ha reconegut que no hi ha opció per realitzar l’activitat ni aquest 2020, ni el pròxim 2021, ja que coincidiria amb la celebració del festival de senderisme per excel.lència a Europa, Eurorando.

Les condicions actuals com a conseqüència de la pandèmia provocada per la Covid-19 fan que des de la FEEC s’hagi decidit suspendre aquest esdeveniment, sense proposar una nova data per la seva celebració com a causa també de la presència de participants d’arreu d’Europa.  La FEEC comunicarà oficialment als participants la suspensió d’aquest esdeveniment en els pròxims dies.

La FEEC vol agrair a l’Ajuntament de Salou, turisme Salou, als voluntaris, als tècnics, a les entitats i a tots els que han participat en l’organització d’aquest esdeveniment durant el darrer any, el seu esforç i dedicació per portar a bon port el Catalonia Trek Festival.  També un agraïment especial a l’hotel Best Cap Salou, que havia de ser la base d’operacions de la trobada, per la comprensió i per les facilitats en tot moment per poder acollir l’esdeveniment.

Volem destacar igualment la tasca feta des des les diferents federacions europees de senderisme i muntanya i per tots aquells implicats en un projecte que ens engrescava i ens motivava a repetir una gran experiència viscuda el passat 2017.

Cal recordar que el CTF havia de recorrer diferents senders des de la Costa Daurada resseguint el Gr 92 fins a les muntanyes del Camp de Tarragona. Aquesta era la segona edició d’aquest Catalonia Trek Festival que ja s’havia celebrat ara fa tres anys a la Costa Brava on va aconseguir un èxit de participació i d’organització.