FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 04/04/2016

El 58è Ral·li del CEC clausura la Copa Catalana d’Esquí de Muntanya per equips

Esquí de muntanya

El Centre Excursionista de Catalunya organitza la 58a edició del Ral·li d’Esquí de Muntanya del CEC, a l’entorn del Pla de Beret (Vall d’Aran), el dia 10 d’abril. Aquesta cursa clausura la Copa Catalana d’Esquí de Muntanya per equips de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), i també és vàlida per el Campionat d’Espanya de la modalitat.

Els esquiadors de les categoria sènior i espoir masculí realitzaran un circuit de 15 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell. Els de la categoria sènior femení, espoir femení i júnior masculí cobriran 13 quilòmetres i 1.650 metres de desnivell. El recorregut per la categoria júnior femení i cadet masculí i femení serà de 10 quilòmetres i 1.300 metres de desnivell. Tots els circuits poden veure’s modificats en funció de les condicions meteorològiques de la zona. La sortida serà única, des del Pla de Beret, a les 8.30 hores.

Amb motiu de la finalització de la Copa Catalana d’Esquí de Muntanya per equips, tots els esquiadors que hagin participat a tres de les quatre proves de la copa rebran una armilla Millet, gentilesa de la marca i de la FEEC.

Fotografia / Roger Rovira

[table id=212 /]