FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 13/10/2021

El 56è Camí de Muntanya de la 5a Vegueria tindrà lloc a Paüls

Baix Ebre Excursionisme Entitats Excursionisme

El 56è Camí de Muntanya de la 5a Vegueria tindrà lloc a Paüls (Baix Ebre) el 7 de novembre i estarà organitzat pel Club Centre Excursionista Trencacims. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través del gestor d’inscripcions de la FEEC.

Des de la segona meitat del segle XX, i arran del despoblament rural de les zones de muntanya, molts camins i corriols s’han anat deteriorant i perdent. Per aquest motiu, i de forma ininterrompuda, cada any una entitat excursionista és l’encarregada d’organitzar la diada, que amb el pas del temps ha esdevingut la festa major de l’excursionisme a les nostres comarques.

Enguany el camí escollit tindrà inici a l’Àrea recreativa de Sant Roc a Paüls i tindrà tres recorreguts diferents, a escollir segons el nivell dels participants. El primer recorregut tindrà una distància de 7 km i 500 m de desnivell acumulat; el segon tindrà 9 km de distànica i 700 m de desnivell acumulat; i el tercer i més llarg de tots tindrà una distància d’11 km i 900 m de desnivell acumulat. En acabar, hi haurà una botifarrada popular a la que podran assistir tots els participants.

Per a més informació sobre la jornada, l’itinerari i els horaris, podeu consultar el web de la FEEC.