FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Dues medalles de la selecció catalana al campionat del món de raquetes de neu a Rättvik | FEEC

Notícies - 03/02/2014

Dues medalles de la selecció catalana al campionat del món de raquetes de neu a Rättvik

Raquetes de neu

La Selecció Catalana de Raquetes de Neu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) va participar al campionat del món representant Catalunya a nivell internacional el dissabte 1 de febrer. La competició va tenir lloc a la ciutat sueca de Rättviki i s’emmarca dins la 5a edició del Siljan Snowshoe Festival.

Els esportistes catalans van tenir una molt bona actuació aconseguint el bronze tant en categoria masculina com en la femenina, de la mà de Just Sociats (CE Callús) i Mavi Gil (CE Solsonès). Cal destacar també el paper dels altres participants catalans: Laia Andreu (CE Callús) va aconseguir una 6a posició, Gabriel Crosas (CE Torelló) que també va quedar 6è, Rafa Parés (AE Mountain Runners del Berguedà) que va quedar 10è i finalment la Laia Cuevas (AE Matxacuca) que va aconseguir una 11a posició. Els guanyadors de la cursa van ser el francès Stéphane Ricard i la italiana Isabella Morlini.

La competició constava de dos recorreguts: un de nou quilòmetres, per les categories màster i sènior, i un de sis quilòmetres, per les categories júniors. El campionat ha concentrat a més de 200 esportistes de 10 països diferents. La propera cita del calendari de la Selecció Catalana de Raquetes de Neu de la FEEC tindrà lloc a la localitat italiana de Racchettinvalle el proper 9 de febrer.