FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 08/05/2014

De Sants a Montserrat, la propera prova del Calendari de Caminades de Resistència

Caminades de resistència

La Unió Excursionista Catalunya de Sants organitza la 5a Caminada Sants-Montserrat, el proper cap de setmana 10 i 11 de maig. La sortida, que puntua per la Copa Catalana de Caminades de Resistència que organitza la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), comença a la plaça de Sants de Barcelona i acaba a la plaça del Monestir de Montserrat passant per camins de muntanya en un temps màxim de 20 hores.

La caminada de la Unió Excursionista Catalunya de Sants recorrerà 65,8 quilòmetres de distància i tindrà un total de 2.446 metres de desnivell acumulat de pujada i 1.722 metres de baixada. La sortida serà a les 17 hores del dissabte i l’arribada al Monestir de Montserrat és tancarà a les 13 hores del diumenge. El recorregut estarà correctament senyalitzat i comptarà amb vuit avituallaments. És obligatori dur un got, una manta tèrmica, un telèfon mòbil activat, una llanterna, i calçat i roba adients per muntanya. A més, l’organització obliga portar a tots els participants una armilla i un element reflectant. Des de la Unió Excursionista Catalunya s’habilitarà un autobús de tornada a Sants que requereix inscripció prèvia.

Propera caminada, al Montseny

La següent cita del Calendari de Caminades de Resistència de la FEEC serà la 39a Travessa del Montseny, organitzada per Centre Excursionista Caminaires de Vilamajor, el diumenge 18 de maig.