FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 15/03/2019

Curs de guiatge de persones cegues per muntanya

Gironès Formació

La FEEC dona suport al Projecte EIDOS, una associació encarregada d’impartir cursos inclusius i adaptats de senderisme, muntanyisme, turisme rural i oci actiu en el medi natural per persones amb diversitat funcional a través de la fundació UNED (Universitat Nacional d’Educació a Distància). S’aposta per aconseguir una continuïtat amb l’objectiu d’apropar la muntanya a tothom de forma no competitiva i segura.

Aquest és l’únic curs d’iniciació a nivell europeu que recull aspectes bàsics de formació i seguretat en activitats en el medi natural i ensenyances de conducció en el medi i d’interacció general amb persones cegues, sordes i sordcegues.

Curs de guiatge de persones cegues per muntanya

EIDOS organitzarà un curs bàsic inclusiu de guiatge de persones cegues per muntanya, l’ús de la cadira Joëlette i la relació humana amb el col·lectiu. La formació es durà a terme a Setcases (Girona) del 5 al 7 d’abril i comptarà amb 20 hores lectives, 13 de teòriques i 7 de pràctiques. La FEEC, a través de l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) formarà alguns membres ECAM per a tots aquells interessats en el guiatge d’aquest col·lectiu.

Totes aquelles persones interessades poden posar-se en contacte amb el cap del projecte EIDOS, Francisco Bueno Sequera a través del correu francis.bueno@proyectoeidos.es o al telèfon 630893312.