FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 10/10/2019

Costa Brava Raid Adventure X-Perience, penúltima prova de la 16a Copa Catalana

Baix Empordà Raids d'esports de muntanya

El municipi del Baix Empordà, Castell-Platja d’Aro, acollirà la 16a Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya aquest cap de setmana amb el Costa Brava Raid Adventure X-Perience, organitzat pel Club Ciclista Platja d’Aro.

El dissabte a les 7 del matí, es farà la recepció i el registre d’equips de la categoria d’elit i aventura al Centre de Competició. A partit de les 8:30 es durà a terme el briefing de la cursa on s’explicaran els punts més importants a tenir en compte. La sortida d’ambdues categories es donarà a les 9:00 hores. Per altra banda, la categoria d’iniciació/familiar, començarà una mica més tard. A les 9:15 es farà la recepció i el registre de tots els equips i no serà fins a les 11 que s’iniciarà la cursa.

Les disciplines que es duran a terme en les tres categories són BTT, trekking, coastering, caiac, cordes parc aventura i slackline. En un màxim de 8 hores i equips de 2 raiders, els aventurers que participin en categoria elit, la més dura, hauran de superar 65,5 quilòmetres. Els raiders de la categoria aventura hauran de superar 53,3 quilòmetres amb les mateixes disciplines que l’anterior categoria, en un temps màxim de 8 hores. Finalment, la categoria d’iniciació/familiar hauran de realitzar les mateixes disciplines, per equips de 2 a 4 membres, en 30 quilòmetres i en un màxim de 6 hores.

L’arribada a meta es tancarà el mateix dissabte a les 17:00 hores, a punt per començar la Pasta Party abans del lliurament de premis i sorteig del material.