FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 09/09/2015

Concurs Camp Base Innova per a productes o idees per als esports de muntanya

La botiga d’esports Camp Base, amb la col·laboració de Boreal, Tech Rock i Millet, i el suport de la FEEC, convoca el concurs per al desenvolupament de productes o idees que aportin seguretat o nous dissenys per a la pràctica dels esports de muntanya. Segons les bases del Concurs Camp Base Innova, la convocatòria està pensada perquè participi qualsevol persona sense límit d’edat, sense cap requeriment específic, llevat tenir afició, ganes i idees.

Inscripcions obertes fins al 30 de setembre

Les inscripcions finalitzen el proper 30 de setembre i els treballs s’han de presentar a través del web de Camp Base i s’avaluaran segons els criteris de creativitat i innovació; qualitat de la presentació; i viabilitat de la idea. Un comitè tècnic format per professionals del món de la muntanya amb experiència contrastada, examinarà els treballs presentats a fi de verificar-ne el compliment amb les bases del concurs. Posteriorment s’avaluarà en profunditat els projectes, seleccionant els tres guanyadors.

Els premis establerts són: 2.000 euros per al primer premi, 500 euros per al segon, i productes de muntanya valorats en 500 euros per al tercer.El lliurament dels premis es realitzarà el 7 novembre, a les 19 hores, en un lloc pendent de concretar.