FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 23/02/2015

Comença la temporada de curses per muntanya, de resistència i d’ultraresistència de la FEEC

Curses per Muntanya

L’inici de la temporada de Curses per Muntanya, Curses de Resistència i Curses d’Ultraresistencia es va inaugurar a la Sala Canigó de la seu de la FEEC, el passat dijous 19 de febrer, una temporada que aquest any compta amb tres patrocinadors: Asus, Cébé i Tuga Wear.

Després d’unes paraules per part del vicepresident de la Federació, Lluís Simó, i del director tècnic esportiu, Marcial Aleman, encarregats de donar la benvinguda, el primer calendari presentat va ser el de Curses per Muntanya, de la mà d’Ivan Garcia. Un calendari amb proves variades i amb molt de nivell, en el qual destaca la novetat del Campionat de Curses Verticals.

El segon calendari, el de Curses de Resistència per Muntanya, presentat per la coordinadora de l’Àrea Competitiva, Txell Soler, com a substituta de Xavier Sans, ens comenta la bona rebuda de la 1a Copa catalana de de Curses de Resistència el 2014. Aquest any, es segueix apostant per aquesta disciplina per poder-la anar consolidant.

Finalment, Arturo Neriz va presentar el Calendari de Curses d’Ultraresistència per Muntanya, den el qual hi ha set potents proves de la copa i dos campionats, a més del Campionat de Catalunya per Equips com a novetat d’aquesta temporada. També es va fer referència als coeficients de duresa de les proves i a la importància sobre la bona organització i la seguretat dels corredors.