FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 29/01/2014

Comença el ‘Mercat de segona mà’ de la llibreria Muntanya de Llibres de Vic

La llibreria Muntanya de Llibres de Vic organitza una nova edició del “Mercat de segona mà”. Aquests dies ja han començat a fer la recollida de llibres i mapes que es posaran a la venda a partir de l’1 al 28 de febrer.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, que porta per lema “Renova la teva biblioteca”, és donar als clients particulars l’oportunitat de vendre els seus mapes o llibres vells, relacionats amb la muntanya o els viatges, a canvi de vals econòmics per poder-ne comprar de nous. Des de la llibreria adverteixen, però, que per poder vendre material particular en aquest “mercat de segona mà” ha d’estar en bon estat, i que la persona interessada és qui marca el preu dels articles. El material que no es vengui sempre es podrà recollir una vegada es tanqui el mercat, durant el mes de març.

Llibreria Muntanya de Llibres

Muntanya de Llibres és una de les llibreries de viatge i muntanya de referència de les comarques centrals de Catalunya. Des de Vic, s’ha convertit en el punt d’informació i trobada per a totes aquelles persones que projecten fer un viatge, una expedició, practicar esports d’aventura o llegir novel·les d’aventures, entre d’altres.