FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Clàudia Galicia, Marta Garcia i Mireia Miró es pengen el bronze en els relleus dels Mundials d’Esquí de Muntanya | FEEC

Notícies - 12/02/2015

Clàudia Galicia, Marta Garcia i Mireia Miró es pengen el bronze en els relleus dels Mundials d’Esquí de Muntanya

Esquí de muntanya

Laura Balet, bronze júnior de la prova de relleus, junt amb Pau Coll i Martínez de Albornoz.
Laura Balet, bronze júnior de la prova de relleus, junt amb Pau Coll i Íñigo Martínez de Albornoz.

Després de 6 dies intensos a la localitat suïssa de Verbier, els esquiadors catalans acaben els Campionats del Món d’Esquí de Muntanya amb uns resultats brillants. Aquest matí el trio format per Clàudia Galicia, de l’Ski Club Camprodon; Marta Garcia, del Club Excursionista de Calldetenes, i Mireia Miró, de la Unió Excursionista Catalunya de Gràcia han aconseguit el bronze a la prova de relleus. I també s’han penjat el bronze els esquiadors júniors Laura Balet, Pau Coll i Íñigo Martínez de Albornoz després d’una excel·lent cursa.

Mireia Miró ha retornat a l’alta competició amb dues medalles en dos dies consecutius. Ahir, fent parella amb Marta Riba, guanyaven el bronze de la prova per equips als mateixos Mundials de Verbier, i aquest matí, formant equip amb les osonenques Clàudia Galicia i Marta Garcia ha tornat a pujar al podi. Les catalanes han marcat un temps de 33 minuts i 16 segons, per darrere de les segones classificades, Séverine Pont, Jennifer Fiechter i Maude Mathys (32 minuts i 14 segons) i les guanyadores Axelle Mollaret, Marion Maneglia i Laetitia Roux (32 minuts i 6 segons). La francesa Laetitia Roux ha aconseguit avui el seu quart or als Mundials, després de ser campiona en la prova d’esprint, la prova individual i la prova per equips, a més del bronze de la prova vertical de diumenge.

En categoria masculina el podi l’han format l’equip italià de Matteo Eydallin, Damiano Lenzi, Michele Boscacci i Robert Antonioli; en segon lloc els francesos William Bon Mardion, Alexis Sevennec, Xavier Gachet i Didier Blanc; i en tercer lloc els suïssos Iwan Arnold, Yannick Ecouer, Martin Anthamatten i Marcel Marti. L’equip format per Marc Pinsach, de la Colla Excursionista Cassanenca; Oriol Cardona, de l’Ski Club Camprodon; Kilian Jornet, del Club Poliesportiu de Puigcerdà, i Javier Martín ha lluitat pel podi i s’ha hagut de conformar amb un quart lloc.

Bronze al relleu júnior per l’equip de Laura Balet, Pau Coll i Íñigo Martínez de Albornoz

Els primers en competir aquest matí han estat els joves. Els esquiadors júniors catalans Laura Balet, de la Unió Excursionista de Sabadell, i Pau Coll, de l’Ski Club Camprodon, fent equip amb la cadet Íñigo Martínez de Albornoz han aconseguit el bronze amb un temps de 33 minuts i 26 segons, per darrere dels segons classificats, els francesos Lena Bonnel, Arthur Blanc i Swann Juillaguet amb 31 minuts i 55 segons; i els vencedors, els italians Alba de Silvestro, Andrea Prandi i Davide Magnini, amb 30 minuts i 10 segons.