FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 25/03/2015

Catalunya i Portugal impulsen conjuntament l’excursionisme i els esports de muntanya

Avantatges

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha establert un conveni de col·laboració amb la Federação de Campismo e Montanhismo de Portugal (FCMP) per impulsar conjuntament l’excusionisme i els esports de muntanya entre Catalunya i Portugal.

L’acord preveu la promoció dels refugis de muntanya de la FEEC i les instal·lacions d’acampada de la FCMP entre els col·lectius de les dues federacions, que podran gaudir dels mateixos descomptes i avantatges que els usuaris de les respectives organitzacions. Per poder gaudir d’aquests avantatges només cal estar en possessió de la llicència federativa de l’any en curs.

Segons aquest conveni, la federació portuguesa ofereix als socis i federats de les entitats catalanes federades, l’ús de les seves instal·lacions i terrenys d’acampada a preu de fedederat portuguès i amb interessants descomptes. Al mateix temps, la federació catalana ofereix als socis de la FCMP la tarifa de preus vigent com a membres d’entitats de la FEEC per a la pernoctació en els refugis de muntanya.

Els tramits per a l’acord establert entre la federació portuguesa i la federació catalana es van iniciar fa un any, en el marc de la Trobada de l’ERA a Barcelona, i s’ha acabat de signar ara en diferit pels presidents de la FEEC, Jordi Merino, i el president de la FCMP, Joao Luís Queiroz.