FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Carla López
Foto: Carla López

Notícies - 25/06/2020

Catalunya busca campions de curses per muntanya a les Valls d’Àneu

Pallars Sobirà Curses per Muntanya

La competició oficial de curses per muntanya retorna per la porta gran aquest pròxim 25 de juliol. Ho fa amb el campionat de Catalunya de l’especialitat que es disputarà en una exigent  Skyrace Valls d’Àneu, organitzada des de l’Espot Esquí Club Valls d’Àneu.

La cursa ja estava marcada en vermell com a Campionat de Catalunya de curses per muntanya des de l’elaboració del calendari FEEC d’aquest 2020 i ha estat una de les curses que ha mantingut la seva aposta ferma per seguir endavant tot i els entrebancs provocats per la crisi de la Covid-19.

L’SkyRace Valls d’Àneu es disputarà en un recorregut de 27 quilòmetres i 1.900 metres desnivell amb sortida i arriba a Esterri d’Àneu (Pallars Sobirà).

La cursa ha de servir per a descobrir els nous campions de Catalunya que agafaran el relleu a Pol Rodríguez (AE Matxacuca) i Montse Picañol (CE Moianes Independent), que l’any passat es van imposar a la Cames de Ferro (GECA) i que ostenten l’actual títol.

El Campionat de Catalunya de curses per muntanya donarà per tant el tret de sortida a un calendari que s’ha vist retallat de forma obligada com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19, on des de la FEEC s’han suspès les diferents copes organitzades per aquest 2020.