FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 24/11/2014

Canyelles acull l’entrega de premis de les competicions de Curses per Muntanya 2014 de la FEEC

Curses per Muntanya

La Sala Multicultural de l’Ajuntament de Canyelles, al Garraf, ha estat l’espai on aquest cap de setmana s’ha celebrat l’entrega de premis de la Copa Catalana de Curses per Muntanya, la Copa Catalana de Curses Verticals i el Circuit Català de Curses per Muntanya de la temporada 2014, totes competicions de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

El dissabte, 22 de novembre, a les 10 hores del matí, es va celebrar una reunió amb els representants d’una vintena entitats de la FEEC per realitzar una valoració de la temporada 2014, que ha comptat amb un total de 18 proves, més de 10 noves homologacions i un total de 4.106 persones participants, de les quals un 86,1 % dels quals van ser homes, i un 13,9 %, dones. Els reunits també van comentar i discutir els aspectes de la nova temporada, que començarà a finals del mes de febrer de 2015.

A la tarda, l’entrega de premis va començar amb les paraules de benvinguda de l’alcaldessa de Canyelles, Roga Huguet, i del director tècnic de la FEEC, Marcial Alemán, i una participació de més de 100 persones. Després, el corredor del Tuga Outdoor Team, Pere Marsé, va oferir una conferència sobre el Repte 10/24, un repte que consistia en realitzar els 10 cims més emblemàtics de Catalunya de manera que la suma dels temps de pujar-los i baixar-los no superés les 24 hores. Finalment, i abans de l’entrega dels trofeus, es va projectar un vídeo resum amb imatges de la temporada 2014.