FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Cadí Ultra Trail, la propera prova del calendari de Curses d’Ultraresistència de la FEEC | FEEC

Notícies - 23/07/2014

Cadí Ultra Trail, la propera prova del calendari de Curses d’Ultraresistència de la FEEC

Curses per Muntanya

La serralada del Cadí serà la protagonista, aquest cap de setmana, de la cursa Cadí Ultra Trail, organitzada per la Unió Excursionista Urgellenca. La prova està inclosa dins el calendari de competicions de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), i puntuarà per la Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència per Muntanya de la FEEC.

La Cadí Ultra Trail, que celebra la segona edició, presenta un recorregut de 82,9 quilòmetres i 4.750 metres de desnivell positiu, i està pensada per recórrer-la en 20 hores, començant el dissabte 26 de juliol, a les 5 del matí, i tancant l’arribada a la 1.30 hores de la matinada del diumenge. Es tracta d’un reocorregut circular que mostra el terreny de l’Alt Urgell i que compta amb sis avituallaments entre sòlids i líquids. La part inicial transcorre pel GR que passa per la carena del Cadí, i la tornada es fa per pobles emblemàtics, com Estana, el Quer, Ansovell o Cava.

logo_cadí

El mateix dia, la UE Urgellenca també organitza una segona prova, una marató de muntanya amb el nom “Cadí Trail”, que també comença i acaba a la Seu d’Urgell i marca uns 2.700 metres de desnivell positiu.