FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 18/03/2015

Cabana Bradul ofereix allotjament a Romania amb descompte per als federats

Avantatges

La casa rural Cabana Bradul, situada al poble de Moeciu de Sus, al municipi de Brasova, Romania, ha signat un acord de col·laboració amb la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya per oferir descomptes en els seus serveis als federats. Tots aquells federats que vulguin gaudir de les muntanyes de Romania a Casa Bradul obtindran un 10% de descompte en tots els paquets o circuits.

Situada al centre de Transilvania, en l’àrea muntanyosa dins la serralada dels Càrpats i a 180 km de Bucarest. Casa Bradul és una casa de fusta que compta amb 3 plantes amb 4 habitacions dobles i 2 apartaments, un total de 16 places d’allotjament.

feec-avantatges-casa-bradul-moecius-susLa casa és un edifici de fusta, organitzat en tres plantes, amb una capacitat de 16 llits. A la planta baixa hi ha una gran terrassa, entrada i cuina coberta, equipada amb tot el necessari per cuinar i menjar. A la primera planta hi ha la sala d’estar i dos apartaments. A la segona planta hi ha quatre habitacions, totes amb llits dobles, cambra de bany amb dutxa a cada habitació. A fora hi ha tres terrasses disposades. Una cobert, al davant de la casa, amb llargues taules i bancs de fusta, una altra addició a la barbacoa al riu, i un en una posició més alta, darrere de la casa d’hostes, amb gronxadors i hamaques per prendre el sol i relaxar-se, i la possibilitat de fer barbacoa al pati.

avantatges-federats-feec-2015