FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 22/04/2015

Ca la Conxita, allotjaments, bar i restaurant a l’Alt Empordà, amb descomptes per a federats

Avantatges

Ca la Conxita, a l’Avajol, l’Alt Empordà, ha establert un acord de col·laboració amb la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) per oferir fins a un 10% de descompte en els seus serveis als federats. Ca la Conxita és un restaurant cafeteria amb botiga i habitacions, un indret magnífic a la Vajol on es pot gaudir d’una bona cuina casolana, amb un tracte familiar, dintre de l’entorn natural i la tranquil·litat que ofereix aquest poble de l’Alt Empordà.

feec-avantatges-restaurant-calaconxita-1Disposen d’un ampli menjador on també ofereixen menjars per a grups grans i trobades familiars, amb una carta molt extensa i variada d’especialitats. A més, serveixen un menú diari i un menú infantil, i una àmplia selecció de plats per emportar. També disposa de terrassa per prendre cafès, refrescos i menjar-hi. A més, compta amb un parc infantil perquè els més petits puguin jugar tranquil·lament i sense perills.

Per a l’allotjament, Ca la Conxita ofereix habitacions dobles, individuals i apartaments turístics amb ofertes diverses. Des de la Vajol hi ha la possibilitat de realitzar diverses activitats per gaudir del paisatge i l’entorn: la Ruta de l’Exili, senderisme pel GR 11, bicicleta de muntanya i pasejades en família.

avantatges-federats-feec-2015