FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 08/02/2017

Arriba a Meteomuntanya l’avanç de la predicció meteorològica pel cap de setmana

El portal Meteomuntanya presenta novetats: A partir d’ara, els dimecres publicarà un avanç de la predicció meteorològica pel cap de setmana. D’aquesta manera, tots aquells que vulguin anar a la muntanya de divendres a diumenge, podran començar a planificar la sortida a mitja setmana.

Dimecres, el portal especialitzat en meteorologia i muntanya, oferirà un avanç a mitjà termini que s’acabarà de completar divendres amb una informació meteorològica més precisa i detallada com ja es venia fent fins ara.

En ambdós casos, la predicció als diversos massissos del país estarà centrada en aspectes relacionats amb la seguretat.

Què és Meteomuntanya?

Meteomuntanya és el portal especialitzat en la meteorologia a la muntanya impulsat pel Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Aquest producte, presentat a finals de novembre, està dedicat a tots aquells que fan muntanya a Catalunya.

El web es divideix en sis apartats diferents que donen informació continuada de la predicció de muntanya gràcies a les prediccions automàtiques a fins a 35 cims del país i una detallada predicció el cap de setmana a les diferents serralades.

Meteomuntanya vol ser un producte de referència en la seguretat de qui practica activitats a l’aire lliure a qualsevol dels massissos del país.